Παιχνίδι Εικονικού Διαχειριστή Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σύγχρονο τραπεζικό κέντρο;
Απαντήστε σε 9 ερωτήσεις και ανακαλύψτε το.

Ξεκινάμε;
Επιλογή χαρακτήρα
Πόντοι καινοτομίας:
0
Πόντοι ψηφιοποίησης:
0
Προϋπολογισμός:
10

Γεια!

Είστε διαχειριστής του νέου Τραπεζικού Κέντρου της RCB. Στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα νέο χώρο που θα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών.

Μπορείτε να κερδίσετε πόντους ακολουθώντας μια ψηφιακή προσέγγιση με πολλές καινοτομίες ή να βασιστείτε σε μία δοκιμασμένη διαδρομή που θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Η επιλογή είναι δική σας.

Πάμε να παίξουμε!
Οι απόψεις και ενέργειες που εκφράζονται σε αυτό το παιγνίδι είναι μόνο για σκοπούς διασκέδασης. Πρόκειται για ένα παιγνίδι φαντασίας που δεν δεσμεύει κατά οποιονδήποτε τρόπο την Τράπεζα όσον αφορά τρίτα μέρη, είτε πρόκειται για πελάτες, είτε όχι και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι η ενασχόληση με το εν λόγω παιγνίδι οδηγεί σε οποιαδήποτε πλεονεκτήματα για τους παίκτες.

Η επιλογή της ασφαλούς διαδρομής εγκατάστασης γραφείων εξυπηρέτησης δεν θα σας δώσει ψηφιακούς πόντους ή πόντους καινοτομίας. Είναι κατανοητό ότι σκέφτεστε με παραδοσιακό τρόπο, αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε νέους τρόπους;

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Μια εντελώς νέα τραπεζική εμπειρία ξεκινά εδώ. Τα καινοτόμα τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης της Τράπεζας έχουν εγκατασταθεί και οι λειτουργοί εξυπηρέτησης είναι πάντα σε ετοιμότητα για να παρέχουν υποστήριξη.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
10
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
20
Συνέχεια

Το Τμήμα Μάρκετινγκ προγραμματίζει τη διαφημιστική καμπάνια για το Τραπεζικό Κέντρο. Πώς προχωρούμε;

A
Εξαιρετικά! Το νέο Τραπεζικό Κέντρο χρειάζεται προβολή. Θα το βάλω στον προϋπολογισμό.
B
Έχουμε ήδη ξοδέψει πολλά για να φτιάξουμε το Τραπεζικό Κέντρο. Καλύτερα όχι.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια έφερε πολλούς νέους πελάτες. Η χρηματοδότηση της καμπάνιας ήταν αποτελεσματική.

Συνέχεια

Η ακύρωση της διαφημιστικής καμπάνιας δεν βοήθησε στην προσέλκυση νέων πελατών, όπως αναμένατε.

Συνέχεια

Τα γραφεία εξυπηρέτησης με διαχωριστικά έχουν τοποθετηθεί. Οι δοκιμασμένες μέθοδοι σίγουρα εμπνέουν εμπιστοσύνη, η τραπεζική εξυπηρέτηση όμως αλλάζει όπως και η συμπεριφορά των πελατών που απαιτεί πιο ευέλικτη και χαλαρή προσέγγιση. Δυστυχώς, δεν κερδίζετε πόντους.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Συγχαρητήρια, έχετε δημιουργήσει ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον. Ο Λειτουργός Εξυπηρέτησης μπορεί τώρα να φιλοξενεί τον πελάτη όπου είναι πιο βολικό, στον καναπέ, στο τραπέζι ή στην αίθουσα συσκέψεων.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
10
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Ο ιδιοκτήτης μίας νέας καφετέριας επισκέπτεται το Τραπεζικό Κέντρο. Ποια υπηρεσία θα του προτείνετε;

A
Τις καινοτόμες υπηρεσίες Αποδοχής Καρτών που θα επιτρέψουν στην επιχείρηση του να δέχεται πληρωμές από τα κυριότερα διεθνή συστήματα καρτών πληρωμών και ηλεκτρονικά πορτοφόλια.
B
Στην παρούσα φάση δεν μας ενδιαφέρει η συνεργασία με μικρές επιχειρήσεις.

Ο πελάτης ενδιαφέρεται για τις ψηφιακές λύσεις πληρωμών. Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική συνεργασία!

Συνέχεια

Ο πελάτης αποχώρισε ανικανοποίητος. Μια μικρή ευκαιρία αλλά με μεγάλες προσδοκίες πήγε χαμένη.

Συνέχεια

Η οργανωτική ομάδα έχει προτείνει την λειτουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου Καφέ μπαρ στο καλύτερο σημείο του Τραπεζικού Κέντρου. Πώς σας φαίνεται η ιδέα;

Τι; Ας βάλουμε καλύτερα άλλο ένα γραφείο εξυπηρέτησης για πελάτες.

Ακούγεται ενδιαφέρον, οι πελάτες θα το λατρέψουν. Ας το δοκιμάσουμε.

Το υπόλοιπο του προϋπολογισμού σας δεν είναι επαρκές!

Το επιπρόσθετο γραφείο εξυπηρέτησης έχει εγκατασταθεί. Ένα καφέ μπαρ μέσα σε μιας τράπεζα ίσος να ακούγεται κάπως περίεργο αλλά γιατί να μην είσαι πρωτοπόρος;

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Το καφέ μπαρ εγκαταστάθηκε με επιτυχία! Τώρα οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καφέ μέσα στο Τραπεζικό Κέντρο παρέα με τον Λειτουργό Εξυπηρέτησής τους!

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
30
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Ένας πελάτης έχει πιστωτική κάρτα RCB με περίοδο χάριτος 50 ημερών και ετήσιο επιτόκιο 10%. Μετά από ένα μήνα χρήσης, σας καλεί για να μάθει το σύνολο των τόκων που αναλογούν. Τι του απαντάτε;

A
Πρέπει να αποπληρώσετε ολόκληρο το υπόλοιπό σας συν 10% τόκο.
B
Πρέπει να αποπληρώσετε ολόκληρο το υπόλοιπο, δεν υπάρχει τόκος.

Λάθος απάντηση, η περίοδος χάριτος καλύπτει 50 ημέρες χρήσης του πιστωτικού υπολοίπου. Μην ανησυχείτε όμως, θα έχετε άλλη μια ευκαιρία.

Συνέχεια

Η απάντηση είναι σωστή. Δεν υπάρχουν δεδουλευμένοι τόκοι κατά την περίοδο χάριτος των 50 ημερών. Ο προϋπολογισμός του παιχνιδιού σας έχει αυξηθεί.

Συνέχεια

Ο τρόπος εξυπηρέτησης πελατών αλλάζει. Νιώθετε πράγματι άνετα όταν στέκεστε στο γραφείο εξυπηρέτησης;

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Επαγγελματική συνάντηση με ένα φλιτζάνι καφέ στο μπαρ, στην αίθουσα συσκέψεων ή στον καναπέ του καθιστικού - τώρα όλα αυτά μπορούν να γίνουν στο νέο Τραπεζικό Κέντρο. Μπράβο! Προσπαθείτε να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες σας για να παρέχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
20
Συνέχεια

O νεαρός ιδιοκτήτης μιας μικρής μονάδας παραγωγής κυπριακών εδεσμάτων χρειάζεται χορήγηση για να αναπτύξει την επιχείρησή του στην Κύπρο. Τι θα του προσφέρουμε;

A
Αυτή τη στιγμή, οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν νομίζω ότι η επέκταση των μικρών επιχειρήσεων θα ήταν καλή ιδέα. Θα πρέπει να αρνηθούμε.
B
Μπορούμε να εξετάσουμε την περίπτωση ενός δανείου στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΤΕπ για τις ΜΜΕ, με ευνοϊκούς όρους.

Κατανοούμε τις επιφυλάξεις σου. Ωστόσο, υπάρχουν ευρωπαικα προγράμματα χρηματοδότησης για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συνέχεια

Συγχαρητήρια για την απόκτηση ενός νέου πελάτη! Σας ευχόμαστε μια παραγωγική συνεργασία!

Συνέχεια

Παρόλο που η πρόσβαση σε ΑΤΜ 24/7 αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε υποκαταστήματος τράπεζας, συχνά δεν αρκεί για να παρέχει την υπηρεσία που χρειάζεται ο πελάτης.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
Συνέχεια

Έχει εγκατασταθεί η Βίντεο Ταμειακή Μηχανή (VTM)! Χάρη σε αυτό, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές συναλλαγές και υποστήριξη βίντεο όλο το ε24ωρο.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
10
Συνέχεια

Είστε εκτός προϋπολογισμού!

Δυστυχώς, έχετε χρησιμοποιήσει όλα τα χρήματα από τον προϋπολογισμό σας. Χωρίς αυτά, δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση του νέου Τραπεζικού Κέντρου.

Δοκίμασε ξανά
Ακολουθήσατε έναν συντηρητικό τρόπο οργάνωσης του Τραπεζικού σας Κέντρου. Πιστεύουμε ότι μια τράπεζα σήμερα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών της. Ρίξετε μια ματιά στον τρισδιάστατο χάρτη του πραγματικού Τραπεζικού Κέντρου της RCB για να πάρετε μια ιδέα και δοκιμάσετε ξανά. Έχετε κάνει σίγουρα τη δουλειά σας και οι πελάτες σας θα απολαύσουν την εμπειρία. Ωστόσο, στο υφιστάμενο Τραπεζικό Κέντρο της RCB, δημιουργήσαμε ακόμη περισσότερες καινοτόμες λύσεις. Μπορείτε να εμπνευστείτε χρησιμοποιώντας τον τρισδιάστατο χάρτη μας. Συγχαρητήρια! Η ομάδα της RCB συμμερίζεται πλήρως την άποψή σας για τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία. Δημιουργήσαμε το Τραπεζικό μας Κέντρο, όπως ακριβώς το σχεδιάσατε. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτό ψηφιακά, χρησιμοποιώντας τον τρισδιάστατο χάρτη ή με την φυσική σας παρουσία στη διεύθυνση: 56, Μακαρίου και Δημοφώντος, Lamda Tower, 1075 Λευκωσία.
ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
0
ΣΥΝΟΛΟ
0
ΠΟΝΤΟΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0